Administratieburo H&R Schellekens
Jouw bedrijf, wij het papierwerk, jij de winst!
Vertel me meer!

We bieden je gemak

We zijn er voor jou, de ondernemer, de eigenaar van een krachtig bedrijf dat er staat voor zijn klanten. We bieden je gemak. Helpen je met je financiële administratie, bij al je kwesties rondom je personeel, bij investeringen en bij je bankzaken, bij vragen over belastingen en belastingaangiftes, bij het maken van overeenkomsten en (arbeids-)contracten en nog veel meer zaken die jouw bedrijf beter maken.

Administratie

We bieden je de mogelijkheid om de gehele administratie aan ons uit te besteden. We nemen je daarmee veel werk uit handen.

Belasting en financiëel

We verzorgen belastingaangiftes, financiële prognoses en rapportages voor bedrijven. Ook particulieren kunnen we helpen met belastingen.

Personeel

Heeft je bedrijf personeel in dienst, dan kunnen we je ondersteunen met jouw personeelsadministratie en ook met gerelateerde zaken.

Persoonlijke Service

We verlenen persoonlijke service, een vaste contactpersoon en kijken verder dan de getallen en statistieken. We kijken naar jou, de ondernemer, de harde werker die veel, maar niet alles zelf kan of simpelweg geen tijd heeft voor al die financiële en administratieve en belastingzaken en helpen je daar graag mee, zodat jij kunt doen waar jij het best in bent.

Omdat we geen groot kantoor zijn met de daarbij behorende hoge tarieven en we veel, maar niet alle kennis in huis hebben, zijn we lid van de NOAB. De NOAB is de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen, een vereniging met veel leden, vaak administratiebureaus, maar ook advocatenkantoren en fiscalisten, die elkaar ondersteunen op zakelijk en informatief gebied. De leden versterken elkaar en vaak geven ze korting aan elkaars klanten!

Verder stelt de NOAB eisen aan kennis, scholing en opleiding, zodat leden altijd op de hoogte zijn van de nieuwste regels en wetgeving. Vandaar ook dat de belastingdienst bepaalde kantoren die lid zijn van NOAB heeft uitgenodigd zich aan te sluiten bij ‘horizontaal toezicht’, een samenwerkingsverband met de belastingdienst dat voor de ondernemer gunstig uitpakt vanwege de snelle afwerking van fiscale zaken en duidelijkheid over belastingaangiftes.

Bedrijf

Een korte geschiedenis van ons bedrijf

 • Sinds 1976

  Ons administratieburo is opgericht in 1976 door Henry Schellekens. Het buro wordt vanaf het begin gedreven door Henry, samen met zijn vrouw Ans. In de loop van de tijd hebben zij, samen met enkele personeelsleden de zaak versterkt en verbeterd.

 • Tussen toen en nu

  Tussen toen en nu hebben zij een schat aan ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van administratie, boekhouding en belastingzaken. Deze kennis en ervaring hebben zij doorgegeven aan hun zoon Rogier, die in 2007 als personeelslid is begonnen in het bedrijf.

 • Heden

  In de daaropvolgende jaren hebben we het bedrijf gemoderniseerd en verder verbeterd, zodat we de toekomst met een gerust hart tegemoet kunnen zien. In 2011 is Rogier toegetreden als vennoot.

 • ervaring
  modern
  voor jou

H&R Schellekens

Wij zijn er voor u

Henry Schellekens

Rogier Schellekens

Contact gegevens

Wilt u meer informatie, of gewoon kennismaken? U kunt altijd een afspraak maken

Adres

Esscheweg 10
5271 NB, Sint-Michielsgestel

Telefoon

+31 (0)73-5514907